dvb sklep
Forum DVB-T Naziemna Telewizja Cyfrowa Strona Główna Forum DVB-T Naziemna Telewizja Cyfrowa
Forum o telewizji cyfrowej DVB-T w Polsce. Dołącz do dyskusji na naszym forum!

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
medion dvb-t express card54 CTV967, czy to ma prawo dzialac?
Autor Wiadomość
pio352 

Posty: 3
Skąd: Wrocław
Wysłany: Czw Kwi 04, 2013 12:57 am   medion dvb-t express card54 CTV967, czy to ma prawo dzialac?

medion dvb-t express card54 CTV967,
czy to ma prawo dzialac w PL?
Zainstalowałem, ale DVBdreamer ani Windows Media Center nic nie odbiera nawet szumów, idealnie czarny ekran, antene uzywam z zestawu-malutką.

Pozdrawiam
Piotrek
Wrocłw
 
     
maciek 

Pomógł: 6 razy
Posty: 94
Skąd: Kraków
Wysłany: Czw Kwi 04, 2013 9:43 am   

Podepnij do dużej anteny i sprawdź.
 
     
pio352 

Posty: 3
Skąd: Wrocław
Wysłany: Czw Kwi 04, 2013 5:51 pm   

dzięki za porade, podłaczyłem 20m kabla antenowego ktorym leci sygnal kablówki Vectra, moze byc jako antena? lepszej nie mam a chyba z taka anteną coś powinno złapać, szum chociazby, bo na razie pusty ekran

pozdrawiam



Nadal nic się nie dzieje :-( zero szumówi i trzasków conajwyżej sprzęgł się mikrofon z głośnikiem,
 
     
MegaSentar 

Posty: 14
Skąd: Trzydnik
Wysłany: Czw Kwi 04, 2013 6:25 pm   

Z jakiego nadajnika chcesz odbierać?
 
     
pio352 

Posty: 3
Skąd: Wrocław
Wysłany: Czw Kwi 04, 2013 7:09 pm   

nie wiem, mieszkam we wrocławiu, krzyki, w programach wybiera Polskę... pewnie coś przegapiłem
http://allegro.pl/nowy-tu...3127691817.html -tuner

http://img826.imageshack....beztytuuhap.jpg - skanowanie w Cyberlink PowerCinema nic nie odbiera

http://img545.imageshack....beztytuu2xx.jpg -sprzęt zainstalowany




przyznaje ze dopiero troche zaczynam ogarniac DVB dream, czy wystarczy ustawic 818000Khz i 8Mhz jak tu http://img197.imageshack..../beztytuu3i.jpg ? czy to znaczy ze 20m kabla podłaczonego do tunera jako antena nie styka? to bardziej jak tv satelitarna gdzie antene ustawia sie co do milimetra?



pozdrawiam
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group